O NAMA /

Kratka priča o nama

Fleka

Naša "Fleka" može da odgovori na sve zahteve vezane za tekstil,obuću,kožu... Fleka se bavi industrijskim omekšavanjem. Ekološkim hemijskim čisćenjem. Pranjem veša. Bojenjem garderobe i farbanjem kože.

Veoma popularna usluga u svetu a i domaćim lancima proizvođača garderobe jeste industrijsko omekšavanje garderobe. Čitavih serija od lana, kepera, pamuka, somota gde se pre prodaje artikla garderoba opere i dobije finu notu mekoće i blagog mirisa i svakako najvažnije što su ti komadi robe prešli prvo pranje i sušenje tako da proizvođači na taj način brinu o kupcima i ne postoji mogucnost skupljanja garderobe. Ovu uslugu radimo za domaće firme koje šiju firmiranu robu za Italiju i Francusku kao i za domaći lanac svima poznatog Pasagge.

Hemijskom čisćenju posvećujemo posebnu pažnju. Imamo najsavremeniju ekološku mašinu za suvo čišćenje. Svaki komad posebno tretiramo i vodimo računa o sastavu i deklaracijama. Naša mašina poseduje kompjutersku kontrolu čišćenja i kako naše mušterije vole da kažu "Fleka" ne čisti odeću oni jednostavno stvaraju novu. Takođe puno pažnje posvećujemo i vašim krznenim i vunenim komadima robe i radimo zaštitu od moljaca. Perjane jakne izgledaju potpuno savršeno posle čisćenja a i vaše omiljene zimske čizme i cipele mogu biti kao nove posle hemijskog čišćenja.

Ne zaboravimo da mnogi ljudi ne mogu i nemaju vremena da se izbore sa svakodnevnim gomilama veša... Stojimo vam na raspolaganju za vaš opran veš da vam samo ispeglamo ili možemo i da ga operemo umesto vas. Takođe peremo i sve one glomazne navlake od kreveta, jorgane, jastuke, ćebad... Brinete da li se to pere zasebno? Da, pere se jer mi imamo i jako velike mašine i jako male pa u zavisnosti od količine vaš veš će biti sam u nekoj od mašina. Ukoliko imate omiljeni omekšivač možete nam reći. Ukoliko želite peglanje košulje sa linijom ili bez pomenute... Za kofer ili na vešalici isporučene. To što želite to kažite :-)

Neki komadi vaše garderobe su vam omiljeni i vežete ih za neku uspomenu ali su potpuno izbledeli. Bojimo vaše bluze, majice, košulje, pantalone, posteljinu... Mogu biti ponovo kao novi... Možemo obojiti i vaše omiljene najudobnije cipele ili kožnu jaknu.

Što se tiče industrijskog pranja to je još jedna jako važna stavka. Tu uslugu pružamo mnogim hostelima, restoranima, spa centrima, industrijskim pogonima jer je jednostavno neophodno da vidite uredne radnike. Da se u restoranima vide perfektno čiste salvete i stolnjaci a u spa centrima mekani i lepo mirisni peškiri... Dakle "Fleka" moze da odgovori na sve zahteve industrijskog pranja uz savremene mašine i obučeno osoblje.

Kupili ste nove pantalone pa su vam dugačke ili je zakazao neki rajsfešlus... Zamenićemo, skratićemo, suzićemo, produžićemo, dodaćemo, zašićemo, smanjićemo, zakrpićemo :-)

Kako nas naći? Jednostavno. Postojimo na tri lokacije u Pančevu kako bi naši korisnici malo pešačili i izabrali za njih najbližu "Fleku"
Naš pocetak je bio u ulici Matije Gupca 25, pa smo se preselili u Moše Pijade 57
Fleka 2 je u ulici Miloša Obrenovića 33 nedaleko od Aviv parka
U Beogradu je otvorena Fleka 3 u ulici Vladimira Popovića 8 mala kula na spratu-1.